Plastskydd – För stolar, utformning

För att skydda ett finare golv använder man ofta ett plastskydd. Vanligtvis har man detta vid skrivbordet på ett kontor. Man brukar placera plastskyddet så att det är beläget där man har kontorsstolen. På det sättet skyddar man den ytan av golvet som utsätts för mest slitage. Plastskyddet skyddar mot repor från själva kontorsstolen men även från det slitage som kommer från skor som används av den som nyttjar stolen. Plastskydd för stolar är sällan särskild dyra och de finns i en rad olika utformningar.

Egenskaper och prisexempel

Plastskydd för stolar är ofta genomskinliga men de kan också ha olika färger. De genomskinliga är bra på det sättet att de inte syns så mycket. Och om det är ett lite finare trägolv som finns på kontoret så har man säkert ingen anledning att dölja det mer än nödvändigt. Tvärtom vill man ofta framhäva det fina golvet och det kan göra tack vare ett genomskinligt plastskydd. Eftersom plast är ett relativt billigt material kan man ofta hitta ett plastskydd för stolar för en ganska låg kostnad. Golvskydd av plast finns i en rad storlekar och former. Det vanligaste är rektangulära, och en vanlig storlek är till exempel 122 x 92 centimeter. Men golvskydd finns även i mer cirkulära former.

Plastskydd för golv

Golvskydd av plast är ett bra alternativ till lite dyrare och mer exklusive golvskydd tillverkade i textil. Golvskydd av plast kan dock bli lite slitna efter ett tag och har man använt dem under en längre tid kan det synas att de fått lite repor eller lite märken från skor eller stol eller annat som frestar på ytan. Men eftersom de är så pass billiga är det inga större bekymmer att byta ut dem. Ett riktigt billigt kan man få för cirka 200 kronor.

Ett lite större och finare kostar runt tusenlappen. Att köpa in golvskydd till kontoret är verkligen en bra investering och något som höjer livslängden på ditt golv avsevärt. Det finns all anledning att köpa ett antal om man har ett golv som man är rädd om. Golvskydden brukar uppskattas av medarbetarna eftersom de också höjer komforten och ger en skön känsla när man sitter vid sitt skrivbord. Golvskydd av plast används på många olika arbetsplatser och eftersom du kan få dem i en genomskinlig variant så brukar de passa in i de flesta miljöer.

Comments are closed.